Een hoogslaper: een feest op iedere kinderkamer

Een hoogslaper. Echt, dat was mijn wens toen ik nog klein was. Zo’n gave, waar dan je bureau precies onder paste en dat je dan met een trapje je bed in moest. Dat leek me dus echt fantastisch! Vooral omdat je dan in de rest van je kamer veel plek had om te spelen. Toen ik opgroeide was de keuze niet echt enorm, maar als je nu op huisenthuis.nl kijkt, weet je echt niet wat je ziet!

Spelen, leren, opruimen, slapen

Met een hoogslaper bespaar je ruimte in een kleine kamer. Je kunt onder de hoogslaper diverse functies plaatsen. Natuurlijk een bureau voor alle huiswerk en fijne teken- en knutselmomenten, maar ook een kast voor kleding en speelgoed. Of lades. Hartstikke handig voor alle losse rommeltjes en kleding als sokken, ondergoed en schoenen. Je kind heeft dan in de rest van de kamer geen kast meer nodig en houdt daardoor veel ruimte over om te spelen. Al is spelen in een hoogslaper ook wel weer erg leuk. Alleen al het feit dat je kind een extra trapje op moet om naar bed te gaan! Voor je het weet heeft je zoon er een piratenschip van gemaakt of je dochter een prinsessenkasteel. De fantasie van kinderen is natuurlijk onbegrensd!
hoogslaper

Een bijzondere hoogslaper

Als je kind een grote kamer heeft en je wilt daar een echte eye-catcher in plaatsen, denk dan eens aan een boomhut. Ja echt, er is een hoogslaper in de vorm van een boomhut. Prachtig natuurlijk in een kamer waar veel gespeeld wordt. Deze hoogslaper is er in diverse kleuren, maar je kunt ‘m altijd schilderen in de kleur van jouw keuze. De boomhut is stoer en lief tegelijk. Er past een matras in van 90×190 cm. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om er een bed bij te bestellen voor onder de boomhut. Dan kunnen vriendjes en vriendinnetjes altijd blijven slapen. En reken maar dat ze dat willen!

Een hoogslaper voor 3 personen

Niet te geloven? Het is toch echt waar. Een hoogslaper voor 3 personen op de plek van een gewoon eenpersoons kinderbed. Hiermee bespaar je zoveel ruimte, dat je je serieus gaat afvragen waarom je dit niet eerder bedacht hebt. Zelf met drie bedden onder elkaar is er in deze hoogslaper nog ruimte over om spulletjes op te ruimen én om huiswerk of leuke spelletjes te doen. Dit model is in verschillende kleuren beschikbaar. Je vindt dus vast de juiste kleur voor in de kamer van jouw zoon(s) of dochter(s).